Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της Ναταλίας Γερμανού!

Δεν είχαμε ιδέα!

24 Φεβρουαρίου 2022 14:59
Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή είναι η άγνωστη σχέση της Ναταλίας Γερμανού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού και πιο συγκεκριμένα για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τους συντρόφους της.

Παρ' όλα αυτά κάτι που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς, είναι η σχέση που είχε με έναν άντρα συνομίληκό της ακριβώς μετά τον χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου.

Δείτε επίσης: 13 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε ερωτική σχέση η Ναταλία Γερμανού

Το μακρινό 2015 η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός ήταν σε σχέση με τον Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο γνωριζόταν από τα σχολικά της χρόνια.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει σε νυχτερινή έξοδο.

Ναταλία Γερμανού Κωστής Φραγκούλης

«Γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια, καθώς εκείνος είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερός της. Ωστόσο, για ένα διάστημα είχαν χάσει επαφή. Στις αρχές της χρονιάς εκδόθηκε το διαζύγιο του Κωστή Φραγκούλη από τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Εδώ και έναν μήνα υπάρχει ρομαντικό φλερτ με τη Ναταλία Γερμανού», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο ΟΚ!.

άγνωστη σχέση της Ναταλίας Γερμανού!

Εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού: Αυτά είναι τα συγκινητικά λόγια που της είχε πει ο πατέρας της

Η εκρηκτική παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” και μίλησε για τα πάντα στον Θέμη Γεωργαντά.

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της αλλά και στο πως διαχειρίζεται την κριτική.

«Δεν έχω σταματήσει ποτέ από την τηλεόραση. Έχω την εντύπωση ότι αν κάνω αυτή τη στιγμή ένα διάλειμμα μετά δεν θα γυρίσω», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η συμβουλή του πατέρα της

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στον πατέρα της και σε μία συμβουλή που της είχε δώσει: «Έχω αρκετές συμβουλές από τον πατέρα μου. Η πιο βασική που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και θέλω να την επαναλαμβάνω είναι όταν μου είπε “Δεν με πειράζει αν θα γίνεις μια καλή παρουσιάστρια, ή καλή δημοσιογράφος ή καλή στιχουργός, καλός άνθρωπος γίνε, τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν”. Έχουμε υποτιμήσει την καλοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός γεμίζουμε τοξικούς ανθρώπους και στον χώρο μας και γενικά παντού. Ο κόσμος είναι μέσα στον θυμό».

Για τις κριτικές στα social media

Ακόμη, η παρουσιάστρια για τις κριτικές και τα σχόλια στα social media δήλωσε: «Υπολογίζω τις κριτικές και τα σχόλια. Μετά από πολύ καιρό και πολύ κόπο, έχω μάθει να τα φιλτράρω. Δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι. Θα σεβαστώ την κριτική αν είναι καλή ή κακή ενός τηλεκριτικού. Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, εγώ είμαι πολύ ενεργή και στο Twitter και στο Instagram. Θα διαβάσω με πολλή προσοχή αυτόν που θα μου επισημάνει τι δεν γουστάρει σε μένα, τι παρατήρηση θέλει να μου κάνει. Ας μου γράψει είσαι φάουλ εδώ ή μου την έσπασες σήμερα. Όλα τα υπόλοιπα, τα λεγόμενα hate speech και τα οποία εμπεριέχουν τα πατσαβούρα, σάπιο και μωρή και μέσα βάζουν age shaming, πολιτική, όλες τις αρρώστιες του κόσμου, αυτά τα προσπερνάς. Είναι για να υπάρχουν. Απλά δεν με αγγίζουν. Αυτά που δεν έχουν λόγο περνούν σαν διάφανα…».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: “Ερωτεύομαι πιο δύσκολα πια αλλά αγαπάω πιο εύκολα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share