Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος στο «Σασμό», έγκυος και στην πραγματική ζωή: «Έσκασαν» τα ευχάριστα για πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha

Το σκέφτεται σοβαρά και ακολουθεί το σενάριο...

23 Φεβρουαρίου 2022 17:49
Έγκυος στο «Σασμό», έγκυος και στην πραγματική ζωή: «Έσκασαν» τα ευχάριστα για πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα, που έρχονται για πρωταγωνίστρια του «Σασμού», η οποία φαίνεται πως θα... ακολουθήσει το σενάριο, αφού φαίνεται πως θα μείνει έγκυος στη σειρά και αυτό «πυροδοτεί» αντίστοιχη διάθεση για τη μητρότητα και στην πραγματική ζωή.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο της «Αρυγρούς», φαίνεται πως στο σήριαλ θα μείνει έγκυος, σύμφωνα με τα spoiler, από τον Αστέρη και θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει, αν θα κρατήσει αυτό το μωρό. Στο τέλος, όμως, φαίνεται πως σύντομα θα φύγει από την Κρήτη, για να μη μάθει κανείς για αυτό το παιδί.

Σκέφτεται... τη μητρότητα με βάση το σενάριο

Η Φαμέλη, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο που «τσάκισε κόκκαλα», φαίνεται πως μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα έγκυος, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». Η ίδια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση. Οι δυο τους θέλουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους, αλλά ζουν ένα μεγάλο έρωτα, έχοντας γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και παίζοντας μαζί στο «Σιωπηλό Δρόμο».

Yes Magazine Φαμέλη έγκυος

Και μπορεί η σχέση τους να είναι μονάχα στην αρχή, αλλά πηγές κοντά στο ζευγάρι τονίζουν, ότι σύντομα θα επισημοποιηθεί ως προς το επόμενο «βήμα» της. Βλέποντας το σενάριο, που αναφέρει πως η Αργυρώ είναι έγκυος στο «Σασμό», έχει αρχίσει να ωριμάζει μέσα της η ιδέα της μητρότητας και μπορεί σύντομα, πράγματι, να τη δούμε μανούλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share