Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

«Δε θα σ’ αφήσω να φύγεις ποτέ»: Βίντεο – γροθιά στο στομάχι από τη Lacta για το τι ΔΕΝ είναι αγάπη

Θα σας αγγίξει!

24 Νοεμβρίου 2021 11:49
«Δε θα σ’ αφήσω να φύγεις ποτέ»: Βίντεο – γροθιά στο στομάχι από τη Lacta για το τι ΔΕΝ είναι αγάπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Lacta κάνει τη διαφορά και κόντρα σε ό,τι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα μέσα από τις ταινίες μικρούς μήκους της, παρουσιάζει στις γυναίκες τι δεν είναι αγάπη.

Πώς μια σχέση από φαινομενικά ιδανική καταλήγει κακοποιητική και βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή μιας γυναίκας. Με πρωταγωνιστές τους Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και Έκτορα Λιάτσο, η ταινία αυτή είναι ίσως ό,τι πιο αληθινό είδαμε μέχρι σήμερα αν και σίγουρα περισσότερο θυμίζει ταινία τρόμου παρά σενάριο της Lacta.

H εξέλιξη; Ψυχοφθόρα. Το φινάλε; Μαχαιριά στην καρδιά. Με ένα όμως πολύ σημαντικό μήνυμα προς όλες μας: «Τώρα πια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς».

Εκείνη δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Εσύ όμως προλαβαίνεις.

«Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου κι εμείς είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε. Μέχρι σήμερα, το 2021 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις αγαπούσαν». Αυτό δεν είναι αγάπη. Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μία σχέση. Μπες στο diotima.org.gr», αναφέρεται στη συγκεκριμένη καμπάνια την οποία «ντύνει» μουσικά η φωνή της Δήμητρας Γαλάνη στο τραγούδι «Μη μου μιλάς γι’ αγάπη» των Γιάννη Σπανού και Κώστα Ασημακόπουλου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share