Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Βυθισμένος στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης: Η μητέρα του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Η νέα ανάρτησή του

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό

22 Φεβρουαρίου 2022 15:49
Βυθισμένος στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης: Η μητέρα του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Η νέα ανάρτησή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικές ημέρες, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/2, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέφερε πως η μητέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται στο «Σωτηρία».

Δείτε επίσης: Χαμός με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη: Γιατί «σφάζονται» μετά το διαζύγιο;

«Καλησπέρα και πάλι. Εδώ είμαστε πάντα, στο «Σωτηρία». Σιγά σιγά έχει αρχίσει και γίνεται μια νέα καθημερινότητα. Τι σημαντικό που είναι όμως να συναντάς ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές σου, όχι μόνο άξιους επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους. Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και ευχών. Να είστε καλά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Στην νέα διαμορφωμένη ιδιαίτερη καθημερινότητα μας εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία, αναμένοντας και ελπίζοντας για το καλύτερο. Μεγάλο Ευχαριστώ ξανά σε όλους τους εδώ, ανθρώπους πάνω απ’ όλα, επαγγελματίες, που γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα και περισσότερο, και βέβαια σε όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές και συμπαράσταση. Να είστε καλά με υγεία».

«Ζω στο σπίτι με...»: Αποκάλυψη «βόμβα» του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για ακόμη μια φορά για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας το πώς είναι η ζωή του σήμερα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, παράλληλα, στον ρόλο του στην νέα σειρά του Alpha «Νεοκλασικά», απαντώντας στο αν θα έκανε ξανά εκπομπή.

Η νέα ζωή του Κατσούλη

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

Όσον αφορά στα παιδιά του και την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε ότι «ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share