Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

H Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτει ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες (video)

Βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και έκανε αποκαλύψεις!

17 Φεβρουαρίου 2022 11:34
H Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτει ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο «νονός» για τις κακοκαιρίες που επηρεάζουν την Ελλάδα.

Έξαλλος Αρναούτογλου με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» - «Πάγωσαν» με αυτό που έκανε

«Έχει αλλάξει ο καιρός, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν γίνεται να έρχονται η μία κακοκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να φταίει κάτι. Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις.

Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό!

Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι» ξεκαθάρισε η Χριστίνα Σούζη για τις κακοκαιρίες.

Η Χριστίνα Σούζη για την οικογένειά της

Στη συνέχεια η Χριστίνα Σούζη μίλησε για την οικογένειά της και τον εγγονό της. «Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος είναι 9 ετών. Έχω δυο κόρες, αλλά καμιά δεν ασχολήθηκε με την μετεωρολογία. Η μία είναι νηπιαγωγός και η άλλη ασχολείται με το μεταναστευτικό. Βλέπουν τα μαθηματικά και βγάζουν καντήλια.

Ο σύζυγος χαίρεται τελευταία που λείπω συνέχεια. Αστειεύομαι… Παραπονιέται που λείπω αρκετές ώρες λόγω της δουλειάς» αποκάλυψε η Χριστίνα Σούζη για τις κόρες της και τον άντρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share