Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"Έχω κλάψει πολύ...": Συντετριμμένος ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά!

Μίλησε ανοικτά!

3 Φεβρουαρίου 2022 10:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά από την Φωτεινή Ψυχίδου, ο Γιώργος Λιάγκας, συγκινημένος, προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις δύσκολες μέρες, όταν έφυγε από το σπίτι, για ακόμα μια φορά!

“Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου.

Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε”, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…”, κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr κι άλλες σχετικές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του:

«Τα πράγματα άλλαξαν...»: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για τον συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, λίγο μετά την είδηση για τον χωρισμό του!

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μετά από ένα απόσπασμα της εκπομπής της!

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στο «Πρωινο», πως είχε υπάρξει περίοδος στη ζωή του, που του άρεσε ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

"Δεν είναι ψέματα, η Φαίη μου είπε...": Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για τον χωρισμό του από την Σκορδά

Την συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα και τι του είπε.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο κρατάει πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, με τον καθένα να συνεχίζει την ζωή του!

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είχε δηλώσει πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share