Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Αναπολεί τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πάει με τον Φίλιππο...»

Η νέα αναφορά μετά τον χωρισμό

1 Φεβρουαρίου 2022 14:00
Αναπολεί τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πάει με τον Φίλιππο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα αναφορά στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έκανε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι της αρέσει να πηγαίνει βόλτα στην ψαραγορά, όσο περίεργο κι αν μας ακούγεται και ότι είχε εντυπωσιαστεί όταν είχε πάει στο Τόκιο με τον πρώην σύντροφό της και είχαν πάει σε μια ψαραγορά εκεί. Παράλληλα, μία επική δήλωσε έκανε χθες η Κατερίνα Καινούργιο αφήνοντας άφωνους όλους στο πλατό.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η βόλτα στην ψαραγορά. Η ωραιότερη βόλτα που έχω κάνει σε ψαραγορά, ήταν στο Τόκιο, πριν δύο χρόνια που είχα πάει με τον Φίλιππο. Είχαμε ξυπνήσει 06:00 το πρωί. Για να μπεις μέσα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γινόντουσαν μέχρι και δημοπρασίες τόνου. Απέξω είχε ουρές.», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια

H Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το θέμα του θανάτου του Πάνου Νάτση. Η κάμερα της εκπομπής πήγε κάτω από το σπίτι της συντρόφου του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Το πλάνο που προβλήθηκε στην εκπομπή δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Καινούργιου, λύγισε, είπε την άποψή της και της έβαλαν τις φωνές από το κοντρόλ.

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή. Εγώ προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι. Η συνάδελφος της εκπομπής ήταν ευγενική. Μη νευριάζεις από πάνω. Θες να πάμε στον Βαλάντη; Απλά νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά;

Το να εκνευρίζεστε από επάνω επειδή είπα ότι αυτό που είπα ήταν ότι με στενοχώρησε; Πάμε στον Βαλάντη ρε παιδιά, αφού αντιδράτε έτσι; Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι΄αυτή την εκπομπή, πρέπει να την παρουσιάζει κάποιος άλλος. Οφείλω να λέω τη γνώμη μου, δεν μου άρεσε αυτό που είδα», είπε μεταξύ άλλων η κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share