Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάνω απ' όλα οικογενειάρχης: Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που «έριξε» το Instagram

Ποζάρει μαζί με τα 4 παιδιά του

30 Ιανουαρίου 2022 13:05
Πάνω απ' όλα οικογενειάρχης: Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά που «έριξε» το Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους και πολλές φορές οργανώνουν εξορμήσεις, όταν το πρόγραμμά τους το επιτρέπει.

Αρκετά συχνά μοιράζονται διάφορα οικογενειακά τους στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν και μιας και ο καιρός έγινε πλήρως χειμωνιάτικος, η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή πήγε να απολαύσει τα χιόνια.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του πόζαρε σε ένα χιονισμένο τοπίο μπροστά από υπερπολυτελές αυτοκίνητό τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και likes.

Ίδια η Κάτια Ζυγούλη: Αυτός είναι ο πεθερός του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ενώ είναι και ανάμεσα στους πιο όμορφους Έλληνες και Ελληνίδες, για άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, έχοντας... να μοιάσουν.

Αμφότεροι προέρχονται από οικογένειες με... γερά γονίδια, εξασφαλίζοντάς τους απαράμιλλη ομορφιά ακόμη και στην τωρινή τους ηλικία, μοιάζοντας κατά πολύ νεότεροι.

Και πώς να μην είναι κούκλα το γνωστό μοντέλο, όταν το ίδιο γοητευτικότατος είναι και ο πατέρας της, Νίκος Ζυγούλης. Αν βάλουμε τις οικογένειες Ρουβά και Ζυγούλη μαζί, τότε σίγουρα μιλάμε για τον ορισμό του... ομορφόσογου.

Οι δύσκολες στιγμές στις πυρκαγιές

Το 2018 η Ελλαδα ηταν στο έλεος των πυρκαγιών που ξέσπασαν και στοίχισαν τη ζωή σε 100 συνανθρώπους μας. Ο πατέρας της Κάτιας παραλίγο να ηταν ένας από αυτούς.

Το γνωστό ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά. Την ημέρα που άναψε η μεγάλη φωτιά έλειπε μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά. Η Κάτια Ζυγούλη ειδοποιήθηκε από μία φίλη της για μια φωτιά που υπάρχει στην Καλλιτεχνούπολη. Τότε μαζί με το Σάκη Ρουβά ζήτησαν από τους δικούς τους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Ο πατέρας της, ο κύριος Νίκος είχε πάει σε ένα πάρκο με την μητέρα της Κάτιας και τον ένα γιο τους τον Απόλλωνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ομως προσπάθησε να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο ιδιος. Με τη βοήθεια ενός εθελοντή ο πατέρας της σώθηκε!

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα, και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη. Τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς. Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα. Το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει. Και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: «Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου. Τον έστειλα στο πάρκο». Παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου, ο οποίος μου λέει «είμαι καλά, κλείσε» με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας αν ο πατέρας μου ζει ή όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share