Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκαν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Τι ισχύει τελικά;

26 Ιανουαρίου 2022 07:32
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκαν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έφεραν… μια ανησυχία στην αρχή του 2022, έχοντας εξαφανιστεί από προσώπου γης, μετά το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στον Λυκαβηττό για τον τραγουδιστή, δίνοντας αφορμή για την ανάπτυξη κάθε σεναρίου.

Όλα ξεκίνησαν με την έλευση του νέου έτους. Ενώ ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είχε κάνει κάποια δημοσίευσε από τις 28 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες πριν την συναυλία στο Λυκαβηττό, η οποία δημιούργησε πολλές αντιδράσεις.

Η ανησυχία των θαυμαστών του ήταν έντονη, μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδειχναν το ζευγάρι να βγαίνει από ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι, τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της, η Κάτια Ζυγούλη είχε να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Ποια ήταν τελικά η αλήθεια;

Εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστό κάτι για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή ή κάποιου άλλου μέλους της οικογένειάς του. Παράλληλα, είχαν αναπτυχθεί και αρκετά σενάρια σχετικά με πιθανό του διαζύγιο με τη Ζυγούλη.

Τελικά, όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ούτε χωρίζει το ζευγάρι ούτε και υπάρχει πρόβλημα υγείας, τουλάχιστον σοβαρό. Αν κρίνουμε, τουλάχιστον, από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, όπου βρίσκεται στο χιόνι μαζί με την οικογένειά του, ενδέχεται κάποιος ή κάποιοι να νόσησαν με κορωνοϊό, ενώ και η δημοσίευση της Ζυγούλη, όπου ανέφερε… το νόημα της ζωής της, δείχνει πως μπορεί να ήταν μέρες στοχασμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share