Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Εξαφανισμένος ο Σάκης Ρουβάς: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανησυχία για τον τραγουδιστή

10 Ιανουαρίου 2022 15:15
Εξαφανισμένος ο Σάκης Ρουβάς: Τι συμβαίνει με την υγεία του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει ανησυχία τις τελευταίες μέρες, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει στο νοσοκομείο και, την ίδια ώρα, να είναι εξαφανισμένος από τα social media.

Ο γνωστός ερμηνευτής μετά και την εμφάνισή του στον Λυκαβηττό δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία. Ο τραγουδιστής ενώ έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media, έχει να προβεί σε ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Να σημειωθεί μάλιστα πως στο μεταξύ σημειώθηκε η συναυλία που έδωσε ο ίδιος έδωσε στον Λυκαβηττό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για την οποία είχαν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις.

Η ανησυχία για τον τραγουδιστή

Ο λόγος ανησυχίας από fans και ακόλουθους έχει δημιουργηθεί μετά τις εικόνες του τραγουδιστή να βγαίνει από νοσοκομείο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, τη Δευτέρα (3/1) το πρωί μαζί με την σύζυγό του πέρασαν την είσοδο γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για την υγεία του καλλιτέχνη ή της οικογενείας του…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share