Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο!

Δεν είχαμε ιδέα!

24 Ιανουαρίου 2022 17:08
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας συστήθηκε μέσα από αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο δεν είναι αυτό το πραγματικό της επίθετο.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το παιδί που έχασε: «Είναι μια μεγάλη απώλεια»

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Παπαδοπούλου, το Παλαιολόγου είναι το πατρικό της γιαγιάς μου. Δεν έχει κάτι κακό το Παπαδόπουλος, απλά είμαστε πολλοί», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ελένη».

Παλαιολόγου επίθετο

Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον Γιάννη Βούρο: «Το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ ήμασταν γυμνοί ο ένας πάνω στον άλλον...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την τηλεοπτική της διαδρομή καθώς και τις ερωτικές σκηνές που συνάντησε σε αυτήν. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχει συμβεί ποτέ να «φύγω» από τον ρόλο στις ερωτικές σκηνές. Με κανέναν παρτενέρ δεν μου έχει συμβεί αυτό. Γενικά το είχα δει όλο αυτό σαν δουλειά. Ότι αυτή είναι δηλαδή η δουλειά μου, αυτό κάνουμε… Α, έχουμε και μια ερωτική σκηνή και θα την κάνουμε και αυτήν».

«Τις καλύτερες ερωτικές σκηνές, βέβαια, τις έχω κάνει με τον Γιάννη Βούρο στις Επιθυμίες του ΑΝΤ1. Εκεί και αν ήταν ερωτικές σκηνές! Που δεν φαινόταν τίποτα, αλλά ήταν ερωτικές ερωτικές».

«Θυμάμαι ότι είχαμε ένα πλάνο με τον Γιάννη Βούρο στο τραπέζι της επιχείρησής του, υποτίθεται, που πήγαινα εγώ το τελευταίο βράδυ πριν παντρευτώ, έτσι για να τιμήσω τον γάμο μου… Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς ρούχα. Η σκηνή ήταν από το πλάι και φαίνονταν μόνο τα δυο κορμιά. Είχαμε βάλει κάτι ανάμεσα και περιμέναμε τόσες ώρες να μας φωτίσουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share