Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήξερα πως συμπεριφερόταν. Είχα ακούσει τα...»

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

16 Σεπτεμβρίου 2021 19:08
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήξερα πως συμπεριφερόταν. Είχα ακούσει τα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί βία από ηθοποιούς-σκηνοθέτες, έχουν κλονίσει το χώρο του θεάτρου. Ανάμεσα στις ηθοποιούς που υποψιάζονταν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ικανός να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», αποκάλυψε πως δεν έχει και την καλύτερη εντύπωση για τον εν λόγο ηθοποιό-σκηνοθέτη, καθώς δεν της άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρεται.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός, Νικολέττα Βλαβιανού, σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν μερικούς μήνες, με τον οποίο δούλευαν μαζί εκείνη την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.

Όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Πώς σχολιάζετε τα όσα συνέβησαν με το #metoo;

Παντού συμβαίνουν αυτά, όμως είμαστε ο μόνος κλάδος πέρα από την κα Μπεκατώρου που αποφάσισε να μιλήσει και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, που τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να καθαρθεί. Θέλω να συγχαρώ του/τις συναδέλφους που είχαν τα κότσια να βγουν και να κάνουν αυτές τις καταγγελίες, είμαστε πάντα δίπλα τους. Ήταν ευεργετικό αυτό που έκαναν.

Πέσατε από τα σύννεφα με κάποια από όσα ακούστηκαν ή λίγο πολύ τα γνωρίζατε;

Δεν έπεσα δυστυχώς καθόλου. Ήταν πράγματα που γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμουν παρούσα σε κανένα περιστατικό. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα ξέραμε, μην πω και χειρότερα.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, για μια πολύ μικρή συνεργασία. Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα από τον τρόπο που συμπεριφερόταν γενικά και από τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους ότι… εντάξει. Συν του ότι από πριν είχα ακούσει τα χίλια μύρια όσα.

Ήρθατε αντιμέτωπη με τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της έχει συμβεί στον δρόμο της. Ήταν όμως, περιπτώσεις που μπόρεσαν να διαχειριστώ. Ή έφευγα, ή έκανα ολόκληρη εξήγηση ότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε μην μου δώσετε τον ρόλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share