Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από Χριστίνα Αλεξανιάν: Αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο «Λάκης ο Γλυκούλης»

«Μπροστά μου...»

15 Ιανουαρίου 2022 08:08
«Βόμβα» από Χριστίνα Αλεξανιάν: Αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο «Λάκης ο Γλυκούλης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβες» από τη Χριστίνα Αλεξανιάν για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψή της δείγματα της παραβατικής του συμπεριφοράς. Επίσης, στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πρόκειται να ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν είναι;

«Ναι είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά.»

Είχαν υποπέσει στην αντίληψή σας δείγματα παραβατικής του συμπεριφοράς, όχι βέβαια στα επίπεδα των όσων καταγγέλθηκαν;

«Μπροστά μου δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε περίπτωση να δω κάτι παραβατικό και να κάνω πως δεν το βλέπω. Όσες φορές έχω υπάρξει μάρτυρας τέτοιων συμπεριφορών, ακόμη και να μην με αφορούσαν, έπαιρνα θέση και επενέβαινα.»

Χριστίνα Αλεξανιάν και Πέτρος Φιλιππίδης

Θεωρείτε ότι είναι δίκαιη η απόφαση των σταθμών να σταματήσουν τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστεί ο Φιλιππίδης, καθώς και εσείς επηρεάζεστε από αυτό, μιας και είχατε συνεργαστεί μαζί του στον «Λάκη τον Γλυκούλη»;

«Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος του καναλιού για να αποφασίσω. Αυτόν θα πρέπει να ρωτήσετε, καθώς μόνο αυτός μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι και να σας πω εγώ, δεν έχει στην πράξη κανένα νόημα και ούτε θα κρίνει την επανάληψη ή όχι μιας τηλεοπτικής σειράς.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share