Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!» (Video)

«Εγώ δεν έβλεπα παρενοχλήσεις, αντίθετα κάποιες γυναίκες το χρησιμοποίησαν για να κάνουν πράγματα στο θέατρο»

10 Ιανουαρίου 2022 15:07
Βίκυ Πρωτογεράκη: «Θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πρόκειται να ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση. Ενώ, ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος έχει συμπρωταγωνιστήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι έχει βρεθεί μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του ηθοποιού.

Οι δηλώσεις της Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη

«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστός. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα.

Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο», κατέληξε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share