Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένα ράκος ο Μάρκος Σεφερλής: Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Τα λόγια που τον «πλήγωσαν»

8 Ιανουαρίου 2022 13:33
Ένα ράκος ο Μάρκος Σεφερλής: Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να είναι ένας αγαπημένος και απόλυτα επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά ορισμένοι συνάδελφοί του δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για τον κωμικό, που άφησε... μόνη την Έλενα Τσαβαλιά εσχάτως.

Συγκεκριμένα, για τον Σεφερλή, με τον οποίο συνεργάστηκε επί πολλά χρόνια, μίλησε ο Νίκος Ασημάκης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής (7/1). Ο ηθοποιός, έπειτα από πολλά χρόνια, παραχώρησε συνέντευξη.

Τα λόγια του Ασημάκη για τον Σεφερλή

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την… ψώνισα αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ασημάκης.

«Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα. Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα», είπε στην συνέχεια ο Νίκος Ασημάκης.

Ο Νίκος Ασημάκης στην συνέχεια μίλησε για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας: «Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share