Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσάλωσε η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Καράβα! Το βίντεο που έχει προκαλέσει σούσουρο

Αποδεικνύουν τη στενή φιλία που τους συνδέει

3 Ιανουαρίου 2022 09:45
Ξεσάλωσε η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του Καράβα! Το βίντεο που έχει προκαλέσει σούσουρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ονομαστική της εορτή είχε το Σάββατο η Βίκυ Καγιά και διοργάνωσε ένα απίθανο δείπνο για τους φίλους της, σε μια βραδιά που τα είχε όλα! Ανάμεσα στους καλεσμένους της και ο Γιώργος Καράβας με την σύζυγό του, Ραφαέλα, και τα παιδιά τους.

Η ξεχωριστή βραδιά προσέφερε άρτον και θεάματα. Υπέροχο φαγητό, μουσική, χορό, τραγούδι και φυσικά γέλια και ωραίες στιγμές. Τις εντυπώσεις όμως ξετρελαίνοντας τους πάντες έκλεψε το τσιφτετέλι που χόρεψε ο Γιώργος Καράβας με τη Βίκυ Καγιά.

Οι δυο τους χορεύουν και η κομψότητα ξεχειλίζει, αποδεικνύοντας τη στενή φιλία που τους συνδέει παρά το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά δεν είναι πλέον στο GNTM. Επίσης, μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «OK!» η Βίκυ Καγιά και μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή.

Ολόιδια η Βίκυ Καγιά: Στην φόρα φωτογραφίες του μοντέλου με την 6χρονη κόρη της Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και φαίνεται πως η μικρή κόρη της, της μοιάζει αρκετά, βαίνοντας στα χνάρια του πασίγνωστου μοντέλου.

Η 43χρονη παρουσιάστρια είναι σε... διπλό τηλεοπτικό «πυρετό» με το Shopping Star και το Dancing With The Stars, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώνει αποκλειστικά στην οικογένειά της.

Ο φακός του ΟΚ! τη συνάντησε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου έχοντας μόλις παραλάβει από το σχολικό την κόρη της Μπιάνκα και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share