Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Του κατέβασαν το προφίλ στο Twitter μετά από σχόλιο για τον Κώστα Μπακογιάννη

Αντιδράσεις από τους χρήστες με το hashtag #freezaralikos

2 Ιανουαρίου 2022 11:04
Χριστόφορος Ζαραλίκος: Του κατέβασαν το προφίλ στο Twitter μετά από σχόλιο για τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαδικτυακός σάλος ξέσπασε, το Σάββατο (01/01), όταν ο λογαριασμός του stand up comedian, Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο Twitter σε αναστολή.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε το σχετικό hashtag #freezaralikos στο Twitter, το οποίο μέχρι αυτή τη στιγμή αριθμεί περίπου 32.000 αναρτήσεις, με πολλά «τιτιβίσματα», όπως αυτό από την «Ελληνοφρένεια», να τονίζουν πως ενόχλησε το σχόλιο του κωμικού ηθοποιού για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά από τον δήμο Αθηναίων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, δεν άργησαν να εμφανιστούν και τα σχετικά memes με πρωταγωνιστές τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, τον Σάκη Ρουβά και τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ένας χρήστης με το όνομα «Παγανιότις» δεν δίστασε να συγκρίνει τον Κώστα Μπακογιάννη με τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, η οποία πρόσφατα παρενέβη σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων

Η πολιτική αντιπαράθεση πυροδοτήθηκε με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξανδρο Νικολαΐδη, να κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter για «ψηφιακά αναλφάβητους».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έγραψε: «Ψηφιακά αναλφάβητοι θεωρούν εν έτει 2022 ότι το να ρίξεις το Twitter account του #freezaralikos με αυτή τη ρέντα εν έτει 2022, είναι το ίδιο με το να "κόβεις" εκπομπή και το βήμα του στον κόσμο. Καλά θα παει και αυτό για εσάς παιδιά. Συγχαρητήρια».

Επίσης, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, έκανε λόγο για «μετάλλιο τιμής στον Χριστόφορο Ζαραλίκο» αφού σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter: «Μετάλλιο τιμής για τον @zaralikos το πρώτο δείγμα λούμπεν λογοκρισίας του 2022. Πρωτοχρονιά και πρωτομηνιά διάλεξαν οι κανόνες του ελληνικού Twitter να πάρουν τη σκυτάλη των μπράβων του στιχουργού, ενστερνιζόμενοι τις προτεραιότητες "Μητσοτάκης Α.Ε." για να ρίξουν τον λογαριασμό του!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share