«Κάγκελο» η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα: «Κάποια άλλα ζευγάρια κοιμούνται σε…»

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στο εορταστικό «Πρωινό» την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Λίγο πριν τραγουδήσει ζωντανά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε μια συζήτηση με τους οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του ANT1.
Την ώρα της συνέντευξης όμως, μια ατάκα που έριξε ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη Φαίη Σκορδά να “παγώσει”. Ενώ ο Διονύσης Σχοινάς μιλούσε για την Καίτη Γαρμπή, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος. Επίσης, μία μεγάλη αμηχανία προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού, έπειτα από μια ερώτηση του καλεσμένου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Κρατερού Κατσούλη
Φαίη Σκορδά: Το βράδυ κοιμόσαστε αγκαλιά;
Διονύσης Σχοινάς: Χρόνια!
Φαίη Σκορδά: Είναι κάποια ζευγάρια που μετά από κάποια χρόνια μπορεί να κοιμηθούν σε άλλες κρεβατοκάμαρες.
Γιώργος Λιάγκας: Και κάποια άλλα ζευγάρια κοιμούνται και σε άλλες αγκαλιές!
Μόλις η Φαίη Σκορδά άκουσε τη συγκεκριμένη ατάκα από τον Γιώργο Λιάγκα, γύρισε το κεφάλι της και τον κοίταξε, με τον παρουσιαστή να λέει «λίγο χιούμορ να μην κάνουμε;».
«Όταν χωρίσαμε έφυγα γιατί…»: Πανικός με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα μπροστά στην Φαίη Σκορδά
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρέθηκαν πρόσφατα για ακόμη μια φορά σε ένταση στον αέρα του «Πρωινού», με τους δύο να μη διστάζουν να τσακωθούν μπροστά στην καλεσμένη τους.
Οι δυο τους ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν την Πέγκυ Ζήνα, όταν προκλήθηκε ένταση ανάμεσά τους με αφορμή την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας στην εκπομπή, με τον τραγουδιστή τώρα πάντως να περνά ξέγνοιαστες στιγμές.
Η ένταση πριν από την… υποδοχή
«Είμαστε έτοιμοι να την υποδεχθούμε έπειτα από πάρα πάρα πολλά χρόνια, και το θυμάμαι, νομίζω στη δική μας εκπομπή ήταν. Τότε είχες αποχωρήσει εσύ από το Πρωινό», είπε η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα. «Είχες πάει στον ΣΚΑΪ», σημείωσε.
«Δεν είχα πάει στον ΣΚΑΪ, μην τα λες αυτά!», αντέδρασε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιό τους: «Ήμουν εδώ, όταν χωρίσαμε, έφυγα γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε μαζί εκπομπή να κοροϊδεύουμε τον κόσμο και ήμουν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1… Έκανα το Rising Star, κάναμε πράγματα».
«Από τότε έχει να ξαναέρθει στη ζωντανή εκπομπή μας η αγαπημένη μας Πέγκυ Ζήνα», είπε, παρουσιάζοντας την καλεσμένη τους, η Φαίη Σκόρδα και συμπλήρωσε: «Θα μαλώσουμε και γι’ αυτό τώρα, κατάλαβες! Πότε ήταν! Πότε ήταν!».






0 ΣΧΟΛΙΑ