Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν φρίκη! Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση» (Video)

«Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα...»

30 Δεκεμβρίου 2021 14:22
Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν φρίκη! Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε στο Πρωινό, μίλησε για την σκληρή καθημερινότητά της επί 1,5 χρόνο. Αρχικά τόνισε: «Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να είμαι στα πόδια μου!». Επίσης, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ανοίξει την καρδιά της στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά» και μας είχε επίσης καθηλώσει με τις αποκαλύψεις της.

Μάλιστα, η ηθοποιός ζήτησε να προβληθεί φωτογραφία της από πρόσφατο παρελθόν, λέγοντας «εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Και πρόσθεσε για τον φυσιοθεραπευτή της: «όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».

Και υπογράμμισε: «Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών, λέγοντας ακόμη πως «δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ».

Σε ότι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και την καλλιτεχνική διαδρομή της, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε «δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι μια καλή ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι τραγουδούσα τελείως καλά, ήμουν σωστή στο τραγούδι. Όμορφη δεν νομίζω απόλυτα ότι ήμουν, μια γοητεία είχα».

Για τους άνδρες της ζωής της και την μαγειρική, η δημοφιλής ηθοποιός είπε «δεν με “πέταξαν” οι άντρες, είχα μια καλή ζωή. Αν σερβίρεις στο αρσενικό ένα καλό φαΐ είναι σαν να κάνεις τρεις ερωτικές πράξεις. Απόλυτα πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον άνδρα που έχω πλάι μου. Γκέισσα κανονική…. Είμαι καλύτερη μαγείρισσα από ό,τι ηθοποιός. Δεν μου άρεσαν τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα. Έφτιαχνα πάντα γκουρμεδιές. Ο Φρέντυ Γερμανός είχε πει ότι όταν φτιάχνει η Μαίρη Χρονοπούλου μακαρονάδες φούρνου, τρέμουν τα ιταλικά εστιατόρια».

«Δεν είμαι πολύ δυναμική. Πάλευα να δείχνω δυναμική», είπε χαρακτηριστικά!

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της στην Παιανία, όπου ζει, λέγοντας πως μεταξύ άλλων, κυκλοφορεί και βγαίνει και στα μπαράκια της περιοχής, αλλά και στην συμμετοχή της στην σειρά «Έτερος εγώ», σε έναν ρόλο που γράφτηκε μόνο για εκείνη και θα υποδυθεί τον χαρακτήρα μιας γυναίκας του υποκόσμου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share