Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη

Τι συνέβη;

30 Δεκεμβρίου 2021 08:22
Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μήνυμα προς όλους τους ακόλουθούς του στο Instagram έστειλε ο Κρατερός Κατσούλης σχετικά με τον εργασιακό εκφοβισμό!

Συγκεκριμένα πόσταρε μια δημοσίευση από το crownvisual.gr και καλεί άπαντες να βάλουν ένα τέλος στον εργασιακό εκφοβισμό και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουaρίου και θα μιλήσει ο ίδιος αλλά και ο Ιωάννης Μαρκέτος, με τον ηθοποιό να τονίζει: "Εργασιακός εκφοβισμός και παντώς είδους εκφοβισμός τέλος. Σας περιμένουμε..."

Δείτε το σχετικό στόρι παρακάτω:

Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη

Σκληρός χωρισμός για την Κατερίνα Καραβάτου: Ανακοινώθηκε λίγο μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε ένα αρκετά σκληρό 2021, με την ίδια να χωρίζει, μεταξύ άλλων, με τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά νωρίτερα σημείωσε ένα μεγάλο καβγά, που οδήγησε σε έναν άλλον αποχωρισμό.

Μετά το φινάλε της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ακούστηκε έντονα η φήμη πως η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου, Μαριλού Ρεπαπή, μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και σχολιαστή του «Shopping Star», Βαγγέλη Χαρισόπουλο, ετοίμαζαν μία νέα εκπομπή που θα προβαλλόταν πριν από τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση» έγραψε η Μαριλού Ρεπαπή στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Πώς ήρθε η ρήξη

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συζητήθηκε στο «Καλοκαίρι #not», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη. Μετά το φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου», έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ, με αυτό να επιβεβαιώνει ότι τους τελευταίους μήνες υπήρχαν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία είπε ότι, έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share