ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Στην αρχή φανταστήκαμε ότι…» – Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

«Στην αρχή φανταστήκαμε ότι…» – Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε στο πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση, σκεπτόμενοι και τα παιδιά τους.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «The 2night Show» και μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για την προσωπική του ζωή, λέγοντας και όλη την αλήθεια για το πώς αποχωρίστηκαν στην εκπομπή.

Τα λόγια του Κατσούλη για τον χωρισμό

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν οι δύο γονείς που είναι και ενήλικες να γίνει ο χωρισμός με έναν τέτοιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν όπως έτσι έγινε. Αλήθεια, πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους να έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό, δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πολλά πράγματα δημοσίως για να γίνει ντόρος.

Έχουν γραφτεί τέρατα ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή εκεί στο σημείο που φτάνεις και λες θα πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου να κινηθώ νομικά. Το ξέρουμε ότι είναι ωραία πως κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να λέμε πως και μια καλή ιστορία είναι ωραία και ενδιαφέρουσα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία. Είναι ωραίος ο τρόπος με τον οποίο έγινε όλο αυτό, εφόσον τα παιδιά μένουν πάντα σε προτεραιότητα. Ωστόσο σε ανθρώπινο επίπεδο, θέλει αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου εγώ και να έχεις μπροστά σου τα παιδιά σου», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου