Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Σάκη Ρουβά: Απειλούν με γιαούρτωμα στον Λυκαβηττό

Τι συνέβη;

29 Δεκεμβρίου 2021 18:54
Σάλος με τον Σάκη Ρουβά: Απειλούν με γιαούρτωμα στον Λυκαβηττό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα για το ποσό των 211 χιλιάδων ευρώ, συν το ΦΠΑ, με σύμβαση απευθείας ανάθεσης για 17 λεπτά που θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς, οργανώνεται μέσω διαδικτύου το γιαούρτωμα του τραγουδιστή.

Μάλιστα, προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει η δημιουργία διαδικτυακής ομάδας η οποία οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

 Σάλος με τον Σάκη Ρουβά: Απειλούν με γιαούρτωμα στον Λυκαβηττό

Η περιγραφή της ομάδας για την δράση της

Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως:

«Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκ…, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά ( κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας.».

Τις αρχές κινητοποιεί το γεγονός ότι είναι εκατοντάδες οι πολίτες που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Άγρια» επίθεση στον Σάκη Ρουβά: Σε κατάσταση αμόκ η Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς δέχεται σκληρή επίθεση τα τελευταία 24ωρα, με ένα θέμα να έχει κυριαρχήσει στα ΜΜΕ για το γνωστό τραγουδιστή, το οποίο και τον έχει φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.

Μέσα σε όλα, ιδιαίτερα καυστικό και εύστοχο ήταν το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα μετά την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να κάνει «ολιγόλεπτη» φιέστα για την Πρωτοχρονιά με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά αντί 211.000 ευρώ, κάτι που έχει φέρει «θύελλα» αντιδράσεων.

Η Ακρίτα, ο Σάκης και η Άλκηστις

Η Έλενα Ακρίτα ωστόσο θυμήθηκε και άλλη μία «φιέστα» με την παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, όταν είχε γυρίσει τους δρόμους της Αθήνας στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

«Όταν οι εθελοντές κάνουν το σκ@τό τους παξιμάδι για να στηρίξουν με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τους συνανθρώπους μας, ο Δήμος κάνει συναυλία 211.000€ με τον Ρουβά. Που έχει κι αυτός πέντε στόματα να θρέψει. Άλκηστη, πιάστηκες κορόιδο», αναφέρει η δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share