Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Σκυλάκι τα έφαγες...»: Απίθανη επίθεση στο Twitter εναντίον του Σάκη Ρουβά!

Πρωτοφανής σάλος με τον τραγουδιστή

23 Δεκεμβρίου 2021 10:05
«Σκυλάκι τα έφαγες...»: Απίθανη επίθεση στο Twitter εναντίον του Σάκη Ρουβά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη επίθεση δέχεται ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες ώρες και όχι μόνο, με τον Δήμο Αθηναίων να προκαλεί με την εκδήλωση χωρίς κοινό, που θα γίνει στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού, για 17 μόλις λεπτά παρουσίας του τραγουδιστή.

Το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση ύψους 211.000 ευρώ (12,4 χιλ. ευρώ το λεπτό) χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Την πρωτοφανή απόφαση καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση με την Λαϊκή Συσπείρωση να χαρακτηρίζει την απόφαση «προκλητική», με το Twitter παράλληλα να οργιάζει εναντίον του Δήμου Αθηναίων, του Κώστα Μπακογιάννη και του Ρουβά.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

«Την ώρα που πολύς κόσμος θα κλειστεί το σπίτι του και καλείται να αντιμετωπίσει καταστάσεις ακρίβειας, φτώχειας και έξαρσης της πανδημίας, ο Δήμος Αθηναίων επιλέγει για τον εορτασμό της αλλαγής του χρόνου να επενδύσει σε ακριβά και φαντασμαγορικά θεάματα στο λόφο του Λυκαβηττού. Για ένα τηλεοπτικό προϊόν περίπου 17 λεπτών, η Τεχνόπολη θα δαπανήσει 211 χιλιάδες ευρώ, συν το ΦΠΑ, με σύμβαση απευθείας ανάθεσης.

Εμείς δεν στεκόμαστε στο θέμα της επιλογής του συγκεκριμένου καλλιτέχνη από την εταιρία παραγωγής. Είναι όμως προκλητικό, κάθε χρόνο, μόνο για την εκδήλωση της αλλαγής του χρόνου, ο Δήμος Αθηναίων να προϋπολογίζει και να δαπανά περισσότερα από 200 χιλιάδες ευρώ, ακόμα και φέτος που δεν θα έχει καθόλου θεατές.

Θεωρούμε ότι για να εμπνεύσει ο Δήμος αισιοδοξία και να εμψυχώσει τους κατοίκους δεν χρειάζονται «επιβλητικά σκηνικά, βελούδινες κουρτίνες, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, εκατοντάδες φώτα κλπ» όπως προβλέπονται στην πρόταση συγκεκριμένης εταιρίας που μας παρουσιάστηκε. Αντίθετα αυτό μπορεί να γίνει με πολύ λιγότερα χρήματα και με ουσιαστικές δράσεις με γνώμονα τις ανάγκες των κατοίκων που βρίσκονται πίσω από τη βιτρίνα της πόλης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share