Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει...": Έξαλλη η πρώην πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη

Πυρά εναντίον της γνωστής τραγουδίστριας

27 Δεκεμβρίου 2021 21:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα προκλητικά πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη μέσα από το reality "Φάρμα" και τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον κατα πολλά χρόνια νεότερο συμπαίκτη της.

Ανάμεσα σε αυτούς που την σχολίασαν αρνητικά ήταν και η πρώην πεθερά της γνωστής τραγουδίστριας, η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, που δολοφονήθηκε το 2008.

Το ξέσπασμα της μητέρας του Λαζαρίδη για τα πλάνα Ηλιάδη - Αναστασιάδη στην Φάρμα

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα.

Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share