Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Νέος γάμος για την Αννίτα Πάνια; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Τα είπε όλα!

21 Δεκεμβρίου 2021 16:25
Νέος γάμος για την Αννίτα Πάνια; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ενδεχόμενο του να παντρευτεί εκ νέου έκανε λόγο πρόσφατα η Αννίτα Πάνια, η οποία είχε υπάρξει ιδιαίτερα αποκαλυπτική ως προς αυτό το θέμα, βιώνοντας πρόσφατα πένθος τη στιγμή της εκπομπής της.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Πρωινό», αντιστρέφοντας για λίγο τους ρόλους συνεντευξιαστή και συνεντευξιαζόμενου και έκανε κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι και έφερε τους παρουσιαστές σε αμηχανία.

Ο πιθανός γάμος και ο Καρβέλας

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε δεύτερο γάμο η Αννίτα Πάνια απάντησε με πάσα ειλικρίνεια, φέρνοντας ταυτόχρονα σε αμηχανία τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

Όσο για τις ερωτήσεις που δέχτηκε για τον Νίκο Καρβέλα, απάντησε: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει. Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share