Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Λίγο πριν πεθάνει…» - «Βαρύ» πένθος για την Αννίτα Πάνια

Συγκίνηση για την παρουσιάστρια

17 Δεκεμβρίου 2021 18:52
«Λίγο πριν πεθάνει…» - «Βαρύ» πένθος για την Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας θάνατος «βύθισε» στο πένθος την Αννίτα Πάνια, η οποία είδε έναν καλεσμένο της να μην κρύβει τη συγκίνησή του στον αέρα.

Η παρουσιάστρια, για την οποία αποκαλύφθηκε μια σχέση, φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και ο ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην τελευταία τους συνάντηση.

Η αυγκίνηση του Ιατρόπουλου στον αέρα

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης… Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει. Και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει, άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε. Και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share