Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη: «Είναι ηλίθιος...»

«Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν...»

17 Δεκεμβρίου 2021 11:36
«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη: «Είναι ηλίθιος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες από γυναίκες εναντίον του, βγαίνουν η μία μετά την άλλη. Ο παρουσιαστής μάλιστα θέλησε να χρησιμοποιήσει μια φράση που είχε ειπωθεί στην περίπτωση Λιγνάδη για τη Λίνα Μενδώνη.

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη

«Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια. Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Άγριο ξέσπασμα Νίκου Χατζηνικολάου για Αντώνη Κανάκη: «H αντίδρασή του ήταν...»

Για πρώτη φορά τοποθετήθηκε επί του θέματος, για το αν ήξεραν ή όχι την περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι υπόλοιποι Ράδιο Αρβύλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος με τα λόγια του έδειξε να πιστεύει τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά πως δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τη δράση του άλλοτε συνεργάτη τους.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε την ώρα του δελτίου: «H αντίδραση του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του ήταν άμεση, ήταν τίμια, ήταν ειλικρινής αντίδραση και γι' αυτό τούς τηλεφώνησε η κοπέλα, το θύμα. Γιατί ένιωσε αυτή την τίμια αντίδραση, ένιωσε την ειλικρίνειά τους. Ένιωσε ότι είναι σύμμαχοί της. Δεν θα τους τηλεφωνούσε διαφορετικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share