Πανικός με τον Σάκη Ρουβά: Άλαλη η Κάτια Ζυγούλη με την τελευταία εξέλιξη

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ένας δημόσιος… πανικός είχε επικρατήσει με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε παραλήρημα στο διαδίκτυο με μια ανάρτησή του.
Το κρύο είναι αισθητό, κάτι που σημαίνει ότι και η θερμοκρασία της θάλασσας είναι αρκετά χαμηλή. Δεκέμβριος είναι, άλλωστε, και είναι απόλυτα λογικό.
Ο Σάκης Ρουβάς, ωστόσο, φαίνεται να μην πτοείται καθόλου. Κι αυτό, γιατί μόλις πριν λίγες ώρες βούτηξε και απόλαυσε το μπάνιο του στη θάλασσα.
Το… κρύο του μπάνιο το Δεκέμβριο
Ένα βίντεο ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς σε Instagram Story και ένα είναι το σίγουρο: Έκανε τις θαυμάστριές του να παραληρούν, μετά την ανακοίνωση απόλυτης ευτυχίας με την Κάτια Ζυγούλη.
Ο τραγουδιστής, όπως θα δεις ευθύς αμέσως, βουτάει στη θάλασσα Δεκέμβρη μήνα και δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.






0 ΣΧΟΛΙΑ