Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο άγνωστος μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή - Με τι ασχολείται

Μένει μόνιμα στην Κέρκυρα

14 Δεκεμβρίου 2021 14:00
Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο άγνωστος μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή - Με τι ασχολείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί την περσινή τηλεοπτική σεζόν να γνωρίσαμε καλύτερα τον έναν αδερφό του Σάκη Ρουβά, τον 45χρονο σεφ Απόστολο Ρουβά που συμμετείχε καθημερινά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, ο μικρότερος αδερφός τους όμως έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον ετεροθαλή αδερφό τους από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου, που ονομάζεται Νίκος και είναι 29 ετών. Ο Νίκος Ρουβάς μένει μόνιμα στην Κέρκυρα όπου και εργάζεται ως ξυλογλύπτης διατηρώντας το δικό του εργαστήριο. Μάλιστα τον είχαν επισκεφτεί σε αυτό ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

Εξίσου δημιουργικός με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, φτιάχνει τις δικές του χειροποίητες δημιουργίες, ενώ παρόλο που τα δύο αδέρφια του μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους, εκείνος είναι πολύ διαφορετικός όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση αλλά και το στιλ.

Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς του είχε ευχηθεί και μέσα από το The Voice για την ονομαστική του εορτή, με τον ίδιο να αναδημοσιεύει το εν λόγω απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας «Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου».

Δες μερικές φωτογραφίες του παρακάτω

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share