Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Καίτη Γαρμπή: Η άγνωστη συγγένεια με την Άντζελα Δημητρίου

Κάποτε είχαν στενή σχέση!

14 Δεκεμβρίου 2021 12:30
Καίτη Γαρμπή: Η άγνωστη συγγένεια με την Άντζελα Δημητρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καίτη Γαρμπή - Άντζελα Δημητρίου: Δύο ονόματα που καθόρισαν την ελληνική μουσική βιομηχανία και που συνεχίζουν να γεμίζουν τις πίστες.

Πολλοί αγνοούν πως οι δύο μεγάλες τραγουδίστριες κάποτε είχαν έρθει αρκετά κοντά, με αφορμή τα αδέλφια τους. Οι δυο τους ήταν κουνιάδες, καθώς η αδελφή της Γαρμπή, Λιάνα, ήταν παντρεμένη με τον αδελφό της Άντζελας.

άντζελα δημητρίου γαρμπή

Από το γάμο αυτό απέκτησαν και ένα γιο, αλλά όλα αυτά δεν στάθηκαν ικανά να τους ενώσουν για μια ζωή. Χώρισαν σχετικά νωρίς και, όπως είναι φυσικό, οι οικογένειες διχάστηκαν.

Οι δυο τους μάλιστα είχαν έρθει σε έντονη κόντρα που με τον καιρό ξεχάστηκε.

«Καρφιά» ΛεΠα για Δημητρίου: «Τρελάθηκα, πόνεσα, έχασα κιλά...»

Όταν τοποθετείται ο Λευτέρης Πανταζής, τότε όλοι οι υπόλοιποι... σωπαίνουν και ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για την εποχή της σχέσης του με την Άντζελα Δημητρίου, τοποθετούμενος μέσω της σελίδας «Thank you next» στο Facebook.

Σε μια ανάρτηση που από τα πρώτα λεπτά «γκρέμισε» τη σελίδα, ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα προκάλεσε... ταραχή σε συναυλία, αναφέρθηκε στη δική του... ΤΥΝ εμπειρία, εξιστορώντας το πώς τη βίωσε, φτάνοντας χείριστη ψυχολογική κατάσταση, αλλά αφήνοντας στο τέλος ένα τρυφερό μήνυμα για τις γυναίκες.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σας, θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου.

Είναι περίοδος 80’-90’ και είμαι σε ένα σχήμα πολύ πετυχημένο. Με δύο πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, έναν άντρα και μία κυρία, με την οποία αυτή κυρία είχαμε και δεσμό, παρ’ όλη τη συνεργασία μας. Όταν τελείωσε λοιπόν η σεζόν, εκείνη δεν με ακολούθησε σε μία νέα συνεργασία που ετοίμασα, αλλά προτίμησε να μείνει στο προηγούμενο μαγαζί. Την περίοδο αυτή μέναμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη Γλυφάδα, στο οποίο έμεναν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, αθλητές και άνθρωποι της τέχνης.

Ξεκίνα η σεζόν. Το σχήμα που έχουμε φτιάξει πηγαίνει πολύ καλά, όμως της κυρίας -της σχέσης μου δηλαδή- δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έτσι, ίσως ανταγωνιστικά, ίσως από ζήλεια, αποφασίζει να μου ρίξει ΤΥΝ και να έρχεται εκεί που μέναμε μαζί και κάναμε παρέα με τους άλλους καλλιτέχνες, με ένα νέο φλερτ. Εκεί λοιπόν πιάνω μια μέρα το παλικάρι και του λέω "αν την αγαπάς, μην έρχεστε εδώ, γιατί εδώ μέναμε μαζί τρία χρόνια".

Τρελάθηκα, πόνεσα και έχασα και πάρα πολλά κιλά από τη στεναχώρια, με αποκορύφωμα να γράψω ένα τραγούδι. Και αυτό το τραγούδι είναι αυτή η αληθινή ιστορία. Αυτό που βίωνα, και λέει: "Άραγε τι σου ‘λειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλο να το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις. Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν πειράζει, κοντά του να είσαι ευτυχισμένη αυτό με νοιάζει…"

Άραγε ήταν ευτυχισμένη; Δεν το ξέρω. Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η αγάπη υπάρχει, συνεργασίες υπάρχουν, εκτίμηση υπάρχει και τίποτα δεν τα διαγράφει αυτά.

Και γι’ αυτό ήρθαν μετά και κάποια άλλα τραγούδια ζωής που λένε: "Είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε…"

Μετά πάνω στο θυμό είπα: "Να πεθάνουν οι γυναίκες, να πεθάνουνε, μα κι αν λείψουνε στ’ αλήθεια τι θα κάνουμε…"

Αλλά μετά είπα: "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…"
Άρα λοιπόν, ηθικό δίδαγμα:

Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε είναι το άλλο μας μισό!!! Η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη μένει, σας αγαπώ!!!

…κι αυτήν ακόμη την αγαπώ!».

Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share