Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Πανικός για τον ΛεΠα: Απίστευτος συνωστισμός με 10.000 άτομα σε συναυλία του τραγουδιστή

Πλήρης αδιαφορία για τον κορωνοϊό και... τρέλα για τον καλλιτέχνη!

20 Αυγούστου 2021 10:40
Πανικός για τον ΛεΠα: Απίστευτος συνωστισμός με 10.000 άτομα σε συναυλία του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένα... σύμβολο παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα, με τον ίδιο να βρίσκεται στην Κορυτσά της Αλβανίας για συναυλία μαζί με τον Ντέβις Τζεράχου και πάνω από 10.000 άτομα να παρευρίσκονται, σε τρομερές εικόνες συνωστισμού.

Οι δύο καλλιτέχνες πριν από δύο χρόνια, είχαν σαρώσει στην Αλβανία και στην Ελλάδα, με τη διασκευή «Μ’ αγαπάς, σε αγαπώ πολύ», σε ένα μοναδικό ελληνολβανικό ντουέτο, που ξεπέρασε τα 16.000.0000 προβολές στο Youtube.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που τραβήχτηκε το βράδυ της συναυλίας, ο κόσμος ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, αδιαφορώντας για τον κορωνοϊό που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Λευτέρη Πανταζή, που πρόσφατα βίωσε «βαρύ» πένθος, όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία, έδειξαν στην είσοδο το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

«Ποιος Σπαλιάρας; Έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Γνωρίζαμε, ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι άρχοντας, μερακλής κι ένα… μνημείο καλτίλας, αλλά κι εκείνος φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει, με την τελευταία του δήλωση περί των… 4.000 γυναικών του Γιάννη Σπαλιάρα, τις οποίες εκείνος έχει ξεπεράσει, να αφήνει άπαντες άναυδους.

Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή προς το γυναικείο φύλο και είναι κάτι που παραδέχεται πολύ συχνά και ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, αναφέρθηκε στον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για το ίδιο θέμα.

«Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα... Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Λευτέρης Πανταζής: Κατά πόσο είναι πιστευτή αυτή του η παραδοχή

Αμέσως άρχισε, πάντως, μια κουβέντα για το κατά πόσο είναι πιστευτή η παραδοχή αυτή του Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Βάζοντας κάτω τα νούμερα, συμπεραίνει κανείς πως μπορεί άνετα να έχει φτάσει σε αυτό το νούμερο, ή ακόμη και να έχει φτάσει στο διπλάσιο.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε, είναι στην πρώτη γραμμή εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή, 14.600 μέρες. Αν υποθέσει κανείς, ότι κοιμόταν με μία γυναίκα καθημερινά, καταλαβαίνει πως το νούμερο των 4.000 όχι απλά βγαίνει, αλλά ξεπερνιέται σε μεγάλο βαθμό, ειδικά αν σκεφτούμε, ότι ο ΛεΠα ποτέ δεν έκρυψε τη λατρεία του στις γυναίκες, άρα θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερη αναστολή στο με πόσες θα έχει κοιμηθεί στο σύνολο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share