ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά: Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία

«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά: Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ευχάριστα είναι τα νέα, που έρχονται για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με τον δημοφιλή ηθοποιό να τα καθιστά γνωστά σε όλους μέσα από μια φωτογραφία.

Οι δυο τους δε σταματούν ποτέ να… ενεργοποιούνται επαγγελματικά, πέρα από τον ευτυχισμένο γάμο που έχουν δημιουργήσει, με τον κωμικό μάλιστα να ετοιμάζεται για ένα επόμενο «βήμα», που τελειώνει μάλιστα τις φήμες, που είχαν «φουντώσει» για την απομάκρυνσή του από τον ΑΝΤ1, με τη σύζυγό του παράλληλα να μιλά για το μεγάλο τους έρωτα.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ηθοποιός

Ο Σεφερλής, συγκεκριμένα, ετοιμάζει την νέα κωμική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου με τίτλο «Μαμά… τσίτα», ζητώντας από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, να δηλώσει συμμετοχή για τις οντισιόν.

«Η εταιρία παραγωγής COMEDY FACTORY και ο Μάρκος Σεφερλής αναζητούν άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς κάθε ηλικίας, για να συμμετάσχουν στη νέα τηλεοπτική κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «ΜΑΜΑ…ΤΣΙΤΑ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα βιογραφικό και δύο τουλάχιστον φωτογραφίες τους (πορτρέτο και ολόσωμη) στο [email protected] και θα ειδοποιηθούν άμεσα για ακρόαση».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου