Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Όλα περιστρέφονται γύρω από τον...» - «Κάγκελο» ο Μάρκος Σεφερλής με την αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά για το μεγάλο της έρωτα

Μίλησε για... τον άνδρα της ζωής της

8 Δεκεμβρίου 2021 14:07
«Όλα περιστρέφονται γύρω από τον...» - «Κάγκελο» ο Μάρκος Σεφερλής με την αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά για το μεγάλο της έρωτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά υπήρξε αποκαλυπτική μιλώντας πρόσφατα στο okmag.gr για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή την τελευταία κοινή τους παράσταση το καλοκαίρι στο Δελφινάριο.

Η ηθοποιός, που έμεινε πρόσφατα «κόκκαλο» από μια δήλωση του συζύγου της, μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, το νέο της επιχειρηματικό βήμα καθώς και το βιβλίο με συνταγές για cupcakes που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις Key Books.

Το σχόλιο της Τσαβαλιά για τα «βήματα» με τον Σεφερλή

«Οφείλω να είμαι παρούσα δίπλα στον Μάρκο και σε ότι εκείνος θελήσει. Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σειρά που δεν κάνω διακοπές -ελπίζω να είναι το τελευταίο», δηλώνει. «Ο Μάρκος ως οντότητα, ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης χωρίς να πει τίποτα δίνει τη δική του απάντηση. Είναι αυταπόδεικτα καλός».

Το καφέ Erthe ξεκίνησε μέσα στην πανδημία. Είναι κάτι που την άγχωσε; «Έχω μάθει από τον Μάρκο ότι τα πολύ μεγάλα βήματα τα κάνουμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Είναι κάρμα μας αυτό; Δεν ξέρω… Οπότε πορεύτηκα με αυτό».

Ο τίτλος του είναι Say Cake. «Είναι ένα βιβλίο που ξεκίνησε από την επιθυμία του γιου μου, γιατί όλα περιστρέφονται γύρω από τον Χάρη, να φτιάξω ένα κέικ για εκείνον και να μην το πάρω έτοιμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share