Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Ατάκα Ρέππα για Χαϊκάλη που θα συζητηθεί: «Ποιος θα κρίνει αν έχει...» (Video)

Όλα όσα είπε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη

5 Δεκεμβρίου 2021 13:56
Ατάκα Ρέππα για Χαϊκάλη που θα συζητηθεί: «Ποιος θα κρίνει αν έχει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το ελληνικό #metoo και τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει, μίλησε σε συνέντευξή του ο Μιχάλης Ράππας, με τον ίδιο να εστιάζει στην υπόθεση Λιγνάδη αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τον Παύλο ΧαΪκάλη:

«Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα... Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς του MEGA -μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα μίλησε για τη νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Θανάσης και ‘γω ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε αγωνία για τους Συμπέθερους. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο... Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει».

Σε ό,τι αφορά τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις θεατρικές αίθουσες, ο Μιχάλης Ρέππας τόνισε:

«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share