Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαμά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για την κόρη της

Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

4 Δεκεμβρίου 2021 15:46
Μαμά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για την κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνειρο της έκανε πραγματικότητα η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και πλέον κρατά στην αγκαλιά της παιδί της.

Η νεαρή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατά την κόρη της αγκαλιά.

Η ίδια μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Παναγιά μου σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου καλωσόρισες να μας ζήσεις!»

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά»

Πριν από λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην «Ελένη» και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Όσον αφορά τη μητρότητα, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

«Δεν αγχώθηκα στην ιδέα του γάμου. Είπα το ζούμε» σημείωσε η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία ζει τον έρωτα με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός της!

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (28/9) η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου παραχωρώντας μια σπάνια συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε και στον κρυφό γάμο που έκανε με τον σύζυγό της αλλά και τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει γνωστός.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα φωνάζω τα πράγματα. Αντίστοιχα κι ο σύζυγός μου. Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς. Έχουμε σκοπό να κάνουμε θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, αλλά θέλαμε να κάνουμε και πολιτικό πολύ μαζεμένα. Είμαστε παντρεμένοι από τις 11 Ιουνίου» είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Το περίεργο ήταν, επειδή είναι νευροχειρουργός κι άρα μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα το κινητό του, τον καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές κι ο ίδιος δεν άκουγε και καλά και μετά απαντούσε όχι πάρτε στην Ευγενία. Έχει συστολή, όταν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του, έκλεισε τα social media του και λέει δεν το έχω αυτό. Ας έχω καλύτερα μόνο την ιατρική μου σελίδα» συμπλήρωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share