Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος ο Κρατερός Κατσούλης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα 3.5 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Στα καλύτερά του ο ηθοποιός

3 Δεκεμβρίου 2021 15:35
Τρισευτυχισμένος ο Κρατερός Κατσούλης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα 3.5 μήνες μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης βίωσε ένα «πλήγμα» με τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά 3.5 μήνες ύστερα από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους ο ίδιος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ειδικά στα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφοσιωθεί τελευταία με τον πολυχώρο Modus Vivendi, ο οποίος προσφέρει χαρά με τις διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλλους, αλλά ασφαλώς δεν έχει λησμονήσει τη βασική του εργασία στην υποκριτική, με ένα μεγάλο πρότζεκτ να έρχεται σύντομα με τη δική του παρουσία.

Η ανακοίνωσή του για αυτό που όλοι περιμένουν

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους φίλους του κινηματογράφου, καθώς αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες παραγωγές της χρονιάς, έτοιμη να συγκλονίσει.

«Σμύρνη μου Αγαπημενη», έγραψε πολύ απλά στο Instagram ο Κατσούλης, δημοσιεύοντας σε βίντεο το trailer της ταινίας και προαναγγέλλοντας την προβολή της, σε ένα κάλεσμα στους ακολούθους του να δουν την προβολή, με την πρεμιέρα να αναμένεται για τις 23 Δεκεμβρίου, αν και ο ίδιος παράλληλα έζησε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share