Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Κόλαφος: Αποκαλύφθηκε η απόλυτη αθλιότητα του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είχα καρκίνο και...»

27 Νοεμβρίου 2021 14:48
Κόλαφος: Αποκαλύφθηκε η απόλυτη αθλιότητα του Πέτρου Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ουκ ολίγα, αλλά όλο και περισσότερα άτομα προχωρούν σε καταγγελίες, με έναν ακόμη συνάδελφό του να μιλά για το τι πέρασε στα χέρια του.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Χρήστος Συριώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καταγγέλλοντας πως έζησε εφιαλτικές στιγμές δίπλα του, με τη Μαρία Παπαλάμπρου επίσης να λέει τι είδε 27 χρόνια πριν.

Η κατάθεση ψυχής του Χρήστου Συριώτη

«Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης θα βοηθούσε την καταρρακωμένη μου ψυχολογία.

Έπρεπε να είχα σταματήσει και να είχα αποχωρήσει όταν έμαθα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με τον καρκίνο και όταν έκανα το πρώτο χειρουργείο κατά την διάρκεια των προβών. Πίστεψα όμως πως η παραμονή μου στις πρόβες θα μου έκανε καλό στην ψυχή. Και έπειτα σκεφτόμουν ως επαγγελματίας ηθοποιός.

"Στρατιώτης οφείλω να είμαι στην δουλειά μου, ότι και αν συμβαίνει” είπα. Που να ήξερα όμως αυτό που θα ζούσα, αυτά που θα ζούσαμε εκείνο το φρικτό καλοκαίρι. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν πίστευα πως σε μία επαγγελματική συνθήκη θα βιώναμε μια κόλαση εξευτελισμών της ύπαρξης και του επαγγέλματός μας.

Ντροπή, πόνος, θλίψη! Μου είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα, που έχουν ακουστεί όλα αυτά, να σκεφτώ πώς ένας άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται καλλιτέχνης και μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του υπερταλαντούχο ασκεί σε τέτοιο βαθμό τη βία της εξουσίας. Έπαρση, οίηση, αλαζονεία κι ένα εξουσιαστικό “εγώ”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Συριώτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share