Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μαρία Παπαλάμπρου: Τι είχε δει από τον Πέτρο Φιλιππίδη 27 χρόνια πριν! (Video)

Όλα όσα «μαρτύρησε» η ηθοποιός

24 Νοεμβρίου 2021 12:35
Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μαρία Παπαλάμπρου: Τι είχε δει από τον Πέτρο Φιλιππίδη 27 χρόνια πριν! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μετά από βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου πριν λίγες ημέρες παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη είχαν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης το οποίο απορρίφθηκε. Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συνεργασία που είχε μαζί του.

Η ηθοποιός είχε παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» που προβλήθηκε από το Mega πριν από 27 χρόνια.

Όπως σημείωσε η ηθοποιός δεν είχε αντιληφθεί κάτι στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο. Υπογράμμισε παράλληλα ότι η δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα κρίνει την ιστορία αυτή αφού έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία.

«Το μόνο που μπορώ να πω, το σίριαλ ο Πέτρος και τα κορίτσια του ήταν το πρώτο που είχα κάνει στην τηλεόραση και είχα μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα οπότε ούτε έπεσα ούτε δεν έπεσα από σύννεφα. Νομίζω ότι είναι μία ιστορία την οποία έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει όλα τα στοιχεία που έχει. Όλα τα στοιχεία τα έχει μόνο η δικαιοσύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share