Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Ελένη Καστάνη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Η ηθοποιός μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου

26 Νοεμβρίου 2021 15:49
Ελένη Καστάνη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο, η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Καστάνη, παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Μεταξύ άλλων η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στον Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη Σοφία Μουτίδου.

Για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» δήλωσε:

«Σέβομαι το ταλέντο του κυρίου Άρη Σερβετάλη, εγώ είμαι άλλης άποψης, όσον αφορά το εμβόλιο, αλλά εφόσον είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση, μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει "ουδείς αναντικατάστατος"». Μάλιστα, εξήγησε πως ο νέος νόμος, σύμφωνα με τον οποίο στα θέατρα μπορούν να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι δε δημιουργεί κανένα διχασμό όπως έχει ειπωθεί τελευταία:

«Δε θεωρώ ότι υπάρχει διχασμός και αν μπουν ασυμπτωματικοί και δεν το ξέρουν; Δε θα κολλήσει τόσος κόσμος; Εμείς οι ηθοποιοί δεν μπορούμε να παίζουμε με μάσκα. Οι θεατές φοράνε όλοι μάσκα». Όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το θέατρο μετά τη λήξη των παραστάσεων του έργου όπου συμμετέχει στην Κύπρο, η Ελένη Καστάνη είπε:

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Θαυμάζω το ταλέντο του. Εγώ άλλο πράγμα είναι αυτό που δεν του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω. Εγώ με τον Παύλο είχα τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα».

Όσο δε για τον Πέτρο Φιλππίδη, δεν έκρυψε πως δεν το χωράει ο νους της ότι βρίσκεται στη φυλακή: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι μπορεί να έγιναν αυτά τα πράγματα. Θέλω να πω κάτι που έχω ξαναπεί. Δεν γνωρίζαμε όλοι. Εγώ δεν τα ήξερα. Αν συνέβαιναν αυτά σε μένα, θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, αν υπέφεραν από αυτό το πράγμα πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο αν τον συναντούσα; Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο εγώ. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Εγώ δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία, να μην κάνουν τα ίδια λάθη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share