Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έξι μέτρων που στόλισε (Φωτογραφία)

Φαντασμαγορικό!

26 Νοεμβρίου 2021 13:45
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έξι μέτρων που στόλισε (Φωτογραφία)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει μπει η βασιλική οικογένεια και η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς στόλισαν ένα άκρως φαντασμαγορικό δέντρο που κοσμεί το Κάστρο του Windsor. Με την ευκαιρία δες εδώ το εντυπωσιακό δέντρο στο Σύνταγμα.

Πρόκειται για ένα δέντρο πάρα πολύ εντυπωσιακό και αυτό διότι το ύψος του αγγίζει τα 6 μέτρα ενώ και τα στολίδια του είναι καλαίσθητα, γιορτινά και με γούστο.

Να σημειωθεί ότι, για τον στολισμό του χρειάστηκαν σκάλες και μια ομάδα ειδικών ανθρώπων.

Το Instagram, μάλιστα, "πήρε φωτιά" από σχόλια που εκφράζουν το πόσο όμορφο, εντυπωσιακό και καλαίσθητό είναι το δέντρο.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Έκανε τη μεγάλη κίνηση

Εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ: Έκανε τη μεγάλη κίνηση

Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την ίδια πάντως να πραγματοποιεί μια κίνηση, που έδωσε ορισμένες απαντήσεις σε όσους τις διαδίδουν.

Η μονάρχης της Βρετανίας, συγκεκριμένα, ήταν παρούσα χθες (21/11) το απόγευμα στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων του Ουίνδσορ, καθώς δε θα μπορούσε να λείπει από τη βάπτιση δύο εκ των δισεγγόνων της, του Λούκας Τίνταλ και του Όγκαστ Μπρούκσμπανκ.

Η βάπτιση που «επισκιάστηκε» από ένα θάνατο και... το άγιο νερό

Η βάπτιση αυτή έλαβε τόπο την περασμένη Κυριακή ανάμεσα σε λίγα άτομα, με τη Βασίλισσα να παρουσιάζεται με ένα εντυπωσιακό πράσινο σύνολο και τον φακό να τη «συλλαμβάνει», δείχνοντας πως ίσως είναι ικανή να επανέλθει σύντομα στις πλήρεις δραστηριότητές της, παρότι φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα υγείας. Το μέλημά της, όμως, ήταν να γιορτάσει με την υπόλοιπη οικογένεια τη βάπτιση των δύο παιδιών, ηλικίας οκτώ και εννέα μηνών αντίστοιχα.

Οι εγγονές της, Ζάρα Φίλιπς και Πριγκίπισσα Ευγενία, ήθελαν να βαφτίσουν μαζί τα παιδιά τους, αν και αυτό έγινε στη σκιά του θανάτου του πατέρα της δεύτερης. Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης, μάλιστα, είναι πως η βάπτιση ήταν να γίνει τον Ιούλιο για τα δύο παιδιά, αλλά η διάγνωση ενός εκ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση με κορωνοϊό, την ανάγκασε σε αναβολή.

Από την πλευρά του, ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης βρέθηκε στη βάπτιση, ερχόμενος μετά από ταξίδι στην Ιορδανία, φέρνοντας άγιο νερό για τα δύο παιδιά, ώστε να βαπτιστούν με τις καλύτερες τιμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share