Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μεταφέρθηκε από το Καρπενήσι και έχει ύψος 19 μέτρα

23 Νοεμβρίου 2021 18:59
Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σύνταγμα γέμισε με φως. Τα λαμπιόνια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψαν δίνοντας και επίσημα την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου.

Η φωταγώγηση έγινε σήμερα στις 18:00. Φέτος λόγω της πανδημίας δεν έγινε σχετική ανακοίνωση όπως είθισται προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σύνταγμα

Εκείνη την ώρα ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν ήταν στην πλατεία Συντάγματος καθώς συναντούσε στη Μεγάλη Βρετανία τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Οι δυο τους βγήκαν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και παρακολούθησαν την φωταγώγηση.

Λίγο αργότερα ωστόσο πήγε στη πλατεία Συντάγματος.

μπακογιάννης Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σύνταγμα

Ωστόσο οι Αθηναίοι που περνούσαν εκείνη την ώρα από την πλατεία Συντάγματος ήταν τυχεροί καθώς είδαν live τη φωταγώγηση του δέντρου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι από το Καρπενήσι και έχει ύψος 19 μέτρα. Το δέντρο πάνω του έχει 60.000 λαμπάκια και σε μέτρα είναι 5 χλμ.

Το Σύνταγμα έχει περίπου 350.000 λαμπάκια και σε μέτρα είναι 29,5 χλμ.

Όλοι είναι υπέροχοι: 3+1 τέλειοι προορισμοί στην Ελλάδα για τα Χριστούγεννα

Η Ελλάδα δεν είναι ιδανική μόνο για το καλοκαίρι, αλλά έχει στα εδάφη της και αρκετούς τέλειους προορισμούς για τον χειμώνα, κάνοντας τα Χριστούγεννά μας ειδυλλιακά.

Εδώ θα πάμε μόνο σε 4 από αυτά που είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μέρη για να περάσετε υπέροχα τις εορταστικές ημέρες και να απολαύσετε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα φαγοπότια.

Ξεκινάμε από... Δείτε περισσότερα στο Travelstyle.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share