Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κατάρρευσε» η Κατερίνα Καινούργιου - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια

«Λύγισε» on air

25 Νοεμβρίου 2021 12:22
«Κατάρρευσε» η Κατερίνα Καινούργιου - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έχει τη ονομαστική της εορτή και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, δέχεται ευχές από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, αλλά και τους τηλεθεατές της, μέσα από τα social media. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τη διάγνωση του γιατρού μετά το ατύχημά της.

Ντυμένη στα λευκά, η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές του Alpha και στη συνέχεια ακολούθησαν οι μοναδικές εκπλήξεις των συνεργατών της από την εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφερε στο πλατό της εκπομπής κουτιά, τα οποία είχαν μέσα προσωπικά αντικείμενα της παρουσιάστριας από την παιδική της ηλικία. Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε ένα ένα τα κουτιά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που την ευχήθηκαν ήταν η συνονόματη γιαγιά της στην οποία η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμίας της, η νονά και οι δασκάλες της από το σχολείο αλλά και η Μαρία Ηλιάκη.

Οι ευχές της γιαγιά της

Οι ευχές της νονάς της

Οι ευχές της δασκάλας της

Οι ευχές της Μαρίνας Πατούλη

Δύο πρόσωπα που συγκίνησαν ιδιαίτερα με τις ευχές τους την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν και η Μαρία Ηλιάκη με τον ο Νίκο Κοκλώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share