Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Όχι... Δεν θέλω..." - Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Πετούσε πράγματα και ούρλιαζε

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

25 Νοεμβρίου 2021 10:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκάλεσε στην Αννίτα Πάνια η καλεσμένη της, η οποία εξιστόρησε στην εκπομπή «Αννίτα κοίτα» τα προφητικά όνειρα που βλέπει, τις περισσότερες φορές με ανθρώπους που πεθαίνουν.

πό την ηλικία των έξι ετών βλέπω στον ύπνο μου ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Δυσάρεστα όνειρα που με τρομάζουν κι εμένα γιατί δυστυχώς μετά πραγματοποιούνται.

Μην ακουστεί κάπως ότι επειδή τους βλέπω εγώ μετά πεθαίνουν, απλά γίνεται επειδή μπορώ και το βλέπω αυτό εγώ. Είχα δει το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα τη μέρα που συνέβη. Μια μέρα πριν πεθάνει ο μπαμπάς μου, είδα ακριβώς την κηδεία του και ακριβώς τα άτομα που ήταν και τι φορούσαν" είπε.

Η Ελένη στη συνέχεια είπε στην Αννίτα Πάνια ότι έχει δει και εκείνη στον ύπνο της. «Αννίτα σε έχω δει πολλές φορές, μην φοβάσαι» είπε η Ελένη και η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια της. «Σε καλές στιγμές της ζωής σου» είπε η καλεσμένη, ενώ στο background ακουγόταν η πένθιμη καμπάνα της εκκλησίας. "Όχι όχι" είπε η Αννίτα πετώντας χαρτιά πάνω από το γραφείο, "δεν τη θέλω" έλεγε. Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγο καιρό πριν ξέσπασε σχετικά με το χωρισμό της με το Νίκο Καρβέλα.

Δείτε το βίντεο:

Σούσουρο με την Αννίτα Πάνια: Αυτός ο άνδρας της έβαλε «φωτιές» μετά τον Καρβέλα!

Ένας άνδρας έβαλε «φωτιές» στην Αννίτα Πάνια, και μάλιστα στον αέρα, μετά τον Νίκο Καρβέλα, με αποτέλεσμα να γίνει σούσουρο στη διάρκεια της εκπομπής της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, στον αέρα βγήκε ο 50άρης Λάμπρος από τη Λειβαδιά και έκανε την παρουσιάστρια, την παρέα της, τους τηλεθεατές και το κοινό να «λιώσουν» στα γέλια.

Συγκεκριμένα, όταν η Αννίτα Πάνια, που πρόσφατα προχώρησε σε νέο «ξέσπασμα» για τον πρώην σύζυγό της, τον ρώτησε την ηλικία του και εκείνος απάντησε 50, η παρουσιάστρια τού είπε: «50; Ίσα είμαστε…»! Τότε ο Λάμπρος τής είπε: «Εσένα όμως Αννίτα δε σου φαίνεται καθόλου» και η Αννίτα του απάντησε: «Γιατί εσένα σου φαίνεται; Μήπως σε βλέπω;»! «Εσύ φαίνεσαι 18άρα», είπε ο Λάμπρος! «Έλα ρε συ Λάμπρο! Τρέλανέ μας, τρέλανέ μας» είπε με αμηχανία και χαρά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share