Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση - Τα «έχωσε» άσχημα σε δημοσιογράφο

Απομάκρυνε τα μικρόφωνα

21 Νοεμβρίου 2021 14:45
Έξαλλη η Μιμή Ντενίση - Τα «έχωσε» άσχημα σε δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Από Σμύρνη Θεσσαλονίκη» αλλά μια ερώτηση την έκανε έξω φρενών.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για την συμμετοχή της κόρης της στην παραγωγής της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ» είπε η ίδια φανερά εξοργισμένη.

«Η συνεργασία με την κόρη σας που ανέλαβε κάποιο κομμάτι από την παραγωγή της ταινίας, πώς ήταν;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Όχι παιδιά, αυτό είναι μια ανοησία που διάβασα. Δεν ανέλαβε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Μα, είναι δυνατόν; Τι βλακείες είναι αυτές; Η κόρη μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή σπουδάζει business είπα ότι ασχολείται με τα τιμολόγια, με τις καταγραφές. Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες» απάντησε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Θα σας κόψω! Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ» συνέχισε η ίδια.

Οι δύσκολες ώρες της Μιμής Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω»

Ο θάνατος του αγαπημένου της προσώπου λύγισε τη Μιμή Ντενίση, η οποία δεν μπορούσε να ζει με αυτή την απώλεια.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση και κάθε φορά έχει το ίδιο συναίσθημα.

ντενίση έξαλλη

«Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. Εκείνη τη χρονιά δεν δούλεψα, δεν ήθελα να βγαίνω έξω ούτε να βλέπω ανθρώπους, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι πολύ δημιουργικό άτομο και η δημιουργία είναι σωτήρια. Νομίζω πως αν ήμουν μόνο ηθοποιός, θα είχα βυθιστεί πολλές φορές στην κατάθλιψη. Η δημιουργία πολλές φορές με προφύλαξε από προσωπική θλίψη και πτώση», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση στο Hello και συνέχισε:

«Δεν έχω σχέση με αρνητικά συναισθήματα, οπότε δεν ένιωσα θυμό, αλλά πολύ μεγάλη θλίψη. Ήταν πολύ νέος, μόλις 50 ετών, και ένας άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και ικανότητες. Το παράπονό μου ήταν ότι χάθηκε αυτός ο άνθρωπος που είχε πολλά να προσφέρει στην Ελλάδα. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία. Νομίζω πως οι συνθήκες ήταν αυτές που μου έδειξαν κατάματα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι στη ζωή. Η απώλεια του Αντώνη, που έγινε τόσο νωρίς και με απότομο τρόπο, με προσγείωσε ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα. Ενώ αισθανόμουν ευτυχία, βίωνα έναν ολοκληρωμένο έρωτα και επαγγελματική επιτυχία, ξαφνικά ο σύντροφός μου, ένας υγιής άνθρωπος, έφυγε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share