Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεσπάθωσε η Ρούλα Κορομηλά - Το μήνυμά της που προβληματίζει

«Επιδημία τοξικότητας...»

17 Νοεμβρίου 2021 08:28
Ξεσπάθωσε η Ρούλα Κορομηλά - Το μήνυμά της που προβληματίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο τα τελευταία χρόνια, όμως η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθεί τα πάντα και σχολιάζει μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ένα κοινωνικό σχόλιο για τις «ανούσιες γκρίνιες, ίντριγκες, αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις» οι οποίες κυριαρχούν τόσο στην κοινωνία όσο και στην τηλεόραση.

«Τόσοι συνάνθρωποι μας καθημερινά φεύγουν από τη ζωή, χιλιάδες νοσούν, αβέβαιο μέλλον κ οι ανούσιες γκρίνιες, ίντριγκες, αντιπαλότητες κ αντιπαραθέσεις, καλά κρατούν. Μετριότητα, έπαρση στα κόκκινα κ επιδημία τοξικότητας! Κάποιοι ζείτε σε άλλες εποχές και σε άλλο πλανήτη! Μείνετε εκεί» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο κείμενο που δημοσίευσε.

Παράλληλα, η Ρούλα Κορομηλά με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέρθηκε στους ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω και να περιορίσουν τις εξόδους τους, πάση θυσία, λόγω του κορωνοϊού.

"Μου λείπεις..." - Ο θάνατος που βύθισε τη Ρούλα Κορομηλά στο πένθος

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ λίγο καιρό πριν μία ακόμη δυσάρεστη είδηση της είχε χτυπήσει την πόρτα.

Η γνωστή παρουσιάστρια απέδωσε φόρο τιμής σε δύο σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Πρόκειται για τους Αλέκο Αλεξανδράκη και Νίκο Σεργιανόπουλο, για τους οποίους η Ρούλα Κορομηλά έχει να πει τα καλύτερα για το ταλέντο και για την προσωπικότητά τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία που χρονολογείται λίγο πριν από το 2000 στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Το στιγμιότυπο είναι από μια εκπομπή του θρυλικού "Μπράβο" στο Mega, όπου είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο οποίος φαίνεται πίσω στο video wall.

Η Ρούλα Κορομηλά συνόδευσε την ανάρτησή της με τα εξής συγκινητικά λόγια:

"Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε."

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share