Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Αγωνία για την υγεία της βασίλισσας Ελισσάβετ - Παραιτείται η μονάρχης;

Νέες εξελίξεις

14 Νοεμβρίου 2021 11:50
Αγωνία για την υγεία της βασίλισσας Ελισσάβετ - Παραιτείται η μονάρχης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ίδια στιγμή που οι φήμες για την παραίτηση της βασίλισσας Ελισάβετ από τον θρόνο της Βρετανίας φουντώνουν, η μονάρχης ακυρώνει μία ακόμα δημόσια εμφάνιση της, με την κατάσταση της υγείας της να προκαλεί ανησυχία.

Η ίδια είχε περάσει ένα βράδυ τον περασμένο μήνα μέσα στο νοσοκομείο, μετά το οποίο οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση. Έκτοτε η βασίλισσα έχει ακυρώσει πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όπως η διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή COP26 και ένα φεστιβάλ για τη μνήμη των νεκρών του πολέμου του έθνους το βράδυ του Σαββάτου.

Αγωνία για την υγεία της βασίλισσας Ελισσάβετ - Παραιτείται η μονάρχης;

Ωστόσο, πριν ακυρώσει για ακόμα μία φορά την δημόσια εμφάνισή της, η βασίλισσα Ελισάβετ, είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα παρευρίσκονταν στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, σήμερα Κυριακή 14.11.2021, στο Λονδίνο.

Επίσης είχε ανακοινωθεί πως δεν επρόκειτο να παραστεί σε κάποια άλλη εκδήλωση, ωστόσο ακυρώθηκε και αυτή, καθώς σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Από την πλευρά του το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη νύχτα που πέρασε στο νοσοκομείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share