Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Δεν ένιωθα ασφαλής...» - «Βόμβα» της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

Τα είπε όλα!

14 Νοεμβρίου 2021 07:26
«Δεν ένιωθα ασφαλής...» - «Βόμβα» της Κατερίνας Καραβάτου μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά αποκαλυπτική υπήρξε η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη, αποφασίζοντας να μιλήσει για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, σημειώνοντας πως δεν θα ήθελε να κάνει μεγάλες αλλαγές στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα με το «Τι λες τώρα», αλλά χρειαζόταν για πολλούς λόγους να αλλάζει περιβάλλον, με τον πρώην σύζυγό της να βρίσκεται στο πλευρό κορυφαίας παρουσιάστριας.

Οι λόγοι που έφεραν την αλλαγή... σε όλα

«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αυτό φαίνεται. Εμένα μου αρέσει να είμαι κάπου και να νοιώθω ασφαλής. Όταν όμως συμβαίνει πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Με βοήθησε η τύχη και τα τόσα χρόνια εργασίας μου. Ποτέ δεν προκάλεσα κάτι κακό στον χώρο εργασίας μου. Αυτή η πρόταση ήταν η καλύτερη που είχα, όταν επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, μίλησε και συγκινήθηκε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης.

«Στην δουλειά μου δεν μιλάω πολύ για μένα. Υπάρχουν όμως στιγμές που δεν είναι ίδιες. Φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη, ενώ παλιότερα ήμουν δειλή. Πάντα κρατάω τα προσχήματα. Θεωρώ προσόν τον σεβασμό, θέλω να είμαι εντάξει, αλλιώς με ζορίζει. Όταν ξέρεις πως είσαι εντάξει όμως ξέρεις πως οι άλλοι έχουν πρόβλημα. Εγώ αυτό το θάρρος το κέρδισα μόνη μου» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου και συμπλήρωσε: «Πρέπει πια μιλάμε καθαρά πια, να έχουμε την καρδιά μας καθαρή. Όσοι προσπάθησαν με εκμεταλλευτούν ή να με πληγώσουν ή να πληγώσουν εγώ μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια, αυτοί μπορούν;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share