Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Είναι αδικημένη από την τηλεόραση»

Στήριξε την πρώην σύζυγό του

11 Νοεμβρίου 2021 16:05
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Είναι αδικημένη από την τηλεόραση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” για το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης, όταν επέστρεφε από τη Λάρισα, και από το οποίο βγήκε ζωντανός από τύχη.

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στον αιφνιδιασμό της πρώην συζύγου όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του αλλά και στη νέα εκπομπή συνοικεσίων που παρουσιάζει η Εύη Βατίδου.

κούγιας τροχαίο βατίδου

“Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πολύ, στεναχωρηθεί πολύ, όμως είμαστε γονείς δύο υπέροχων παιδιών” ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. Σε ερώτηση αν επικοινώνησε μαζί του ο ίδιος απάντησε: “Όχι, μπορεί να επικοινώνησε και να μην το αντελήφθην, γιατί είχα μία διαδικασία ακτινοβολιών”.

Σχετικά με την εκπομπή που κάνει στην τηλεόραση, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: “Είναι ταλαντούχο παιδί και είναι και αδικημένη από την τηλεόραση. Έχει καλύτερη υποδομή απ’ αυτήν που εμφανίζει, θα μπορούσε να κάνει αφού της αρέσει και τόσο πολύ η τηλεόραση, γιατί ήταν κι ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση”.

Αλέξης Κούγιας: «Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου» - Η δραματική περιγραφή του

Ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα είχε την Τρίτη στην Εθνική Οδό ο Αλέξης Κούγιας. «Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τις επιτυχίες των ανθρώπων και άλλοι που εύχονται να πάθουν κακό, έχω αρκετούς εγώ τέτοιους στο περιβάλλον μου, αλλά μην ξεχνάτε πως και το όνομα μου είναι Αλέξιος, δηλαδή άνθρωπος του Θεού», είπε μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τις συνθήκες του ατυχήματος, ο ποινικολόγος έκανε λόγο για «ακραία αμέλεια δύο οδηγών φορτηγών», ενώ είπε για την κατάσταση της υγείας του «έχω φοβερούς πόνους, διότι έχω κατάγματα στο αριστερό μου χέρι. Έκανα χειρουργείο χθες και εξετάσεις σήμερα. Θα προσπαθήσω όμως να πάω στο γραφείο μου, διότι έχουμε την υπόθεση του ψευτογιατρού, που αρχίζει η δίκη την Παρασκευή και έχω ραντεβού σοβαρό σήμερα με μάρτυρες».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, «φθάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα δεν μου λέει κανείς τίποτα και μετά από 5 λεπτά ξαφνικά, δεν βλέπω μπροστά μου. Μάλλον ο οδηγός της πρώτης νταλίκας αποκοιμήθηκε και ο άλλος οδηγός κόλλησε από πίσω, με αποτέλεσμα να κλείσουν η αριστερή και η διπλανή λωρίδα της από τα οχήματα».

«Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Συμπλήρωσε πως «δεν είχε προλάβει ούτε η αστυνομία να μας ειδοποιήσει, είχε γίνει προ 1 λεπτού το ατύχημα το άλλο, ούτε οι οδηγοί είχαν βάλει ένα τρίγωνο να ειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς».

«Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο», προσφθέτοντας πως «αν δεν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό».

«Με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share