Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

«Ζήτησα από τον Γιώργο Παπαδάκη να μου κάνει...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μπάγια Αντωνοπούλου

Όλα όσα είπε

8 Νοεμβρίου 2021 10:30
«Ζήτησα από τον Γιώργο Παπαδάκη να μου κάνει...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μπάγια Αντωνοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκάλυψη «βόμβα» έκανε για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη μεταξύ τους σχέση η Μπάγια Αντωνοπούλου, με την άλλοτε συμπαρουσιάστρια του κορυφαίου δημοσιογράφου να αναφέρεται στην εποχή της συνεργασίας τους, όπως και στο αν θα μπορούσαν να ξαναβρεθούν μαζί.

«Είμαι προληπτική, δεν περνάω κάτω από σκάλες και όλα αυτά τα κλισέ. Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”. Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους.

Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου, μετά την φήμη για μεταξύ τους... επανασύνδεση.

«Ζήτησα από τον Γιώργο Παπαδάκη να μου κάνει...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκε και σε συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χαίρεται να βλέπει την επαγγελματική εξέλιξη που έχουν όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το πλάι του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου, είχε αποχωρήσει κάπως… περίεργα από την εκπομπή. Η ίδια απάντησε ως εξής: «Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουμε περάσει από το Καλημέρα Ελλάδα. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι μια ιστορική εκπομπή και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μοναδικός στο είδος του και νομίζω ότι το χαίρεται κι αυτός που προχωράμε όσοι βρεθήκαμε στο πλευρό του. Οπότε θεωρώ πολύ λογικό καλά κάνει και το λέει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share