Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου - Η απώλεια του παιδιού της τη βύθισε στη θλίψη

Είδηση σοκ!

2 Νοεμβρίου 2021 15:10
Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου - Η απώλεια του παιδιού της τη βύθισε στη θλίψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον frontman των Onirama, με τον οποία εν τέλει παντρεύτηκε, απέκτησαν δύο παιδιά και δύο χρόνια πριν αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους, δείτε εδώ την κίνησή της που σήμανε το οριστικό τέλος του γάμου τους.

Ωστόσο, όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι θέλησαν να αποκτήσουν κι ένα τρίτο παιδί. Η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος για τρίτη φορά, δυστυχώς όμως "έχασε" το μωρό της, γεγονός που τη στιγμάτισε.

"Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την παρουσιάστρια αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.

Δείτε την ανάρτησή του:

Με την σειρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε το δικό της μήνυμα στα social media γράφοντας "Σας ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη, για όλες τις προσευχές σας... η ζωή συνεχίζεται, η ζωή είναι ωραία, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη."

Δείτε την ανάρτησή της παρουσιάστριας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you ????????#ForAllTheLove #ForAllThePrayers #LifeGoesOn #LifeIsGood #LoveIsAllWeNeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share